google88329619770a1c27.html

Keuken modellen en opstellingen

Op 01 januari 1995 hebben 27 ondernemers de handen ineen geslagen en zijn hun eigen inkoopgroep begonnen voor en door de leden zelf, met als vestigingsplaats Wildeshausen, in de omgeving van Bremen. Op 01 mei 2013 is de groep in Nederland actief geworden. Per 1 augustus 2015 zijn wij met ¨Cars & Kitchens Europe¨in licentie aangesloten bij deze groep. Voor u als ondernemer biedt dit alle voordelen van een sterke Europese organisatie, zoals de beste prijzen voor complete keukens van Duitse topmerken door onze gezamenlijke inkoop en onze voorsprong in service, advies en montage.

Van een strakke designkeuken tot een gezellige landelijke keuken, wij bieden de beste materialen, de nieuwste ontwikkelingen in techniek en een uitgebreid programma om uw droomkeuken te realiseren.

Design keukens,
Moderne keukens
Tijdloze keukens
Landelijke keukens

Brigette keuken fabriek_2
NOBILIA KEUKENS

Maken intelligent geconstrueerde keukens in een uitstekend design. Voor elke smaak. nobilia-keukens beantwoorden aan het levensgevoel van veel mensen en hebben een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Nobilia keukens info
BRIGITTE KEUKENS

Op dit moment werken ongeveer 250 medewerkers op een oppervlak van 46.700 m² in de productie en verkoop bij Brigitte Küchen, in Duitsland, Europa en overzee. Het totale bedrijfsterrein heeft een oppervlak van 93.000 qm.

Brigitte keukens info

Delen

Copyright © 2016 Cars & Kitchens Europe. Alle rechten voorbehouden.