google88329619770a1c27.html

Het keukenconcept op licentiebasis
Cars & KITCHENS Europe

Cars & Kitchens is een samenwerking gestart met Küchen Treff Benelux, een nieuw opgericht dochterbedrijf van Küchen Treff Duitsland. Wij richten ons met het concept bijvoorbeeld op autobedrijven die hun dealerschap zijn verloren of dealers die een te ruime showroom hebben. Autobedrijven kunnen op deze manier leegstand in hun vastgoed invullen met een nieuwe activiteit.

Waarom.........

Het keukenconcept werkt op licentiebasis. Wij willen in ieder geval geen dure franchise opzetten, daar zitten autobedrijven niet op te wachten. Ze kunnen via ons hun ruimte verhuren aan een andere ondernemer, of zelf de keukenshowroom bestieren. Als het autobedrijf zelf de keukenactiviteiten wil doen, zal daar wel een speciaal getrainde salesmedewerker op moeten worden gezet. Wij beschikken over een database met potentiële ondernemers in de keukenbranche en verkopers. Want hoewel er veel overeenkomsten zijn tussen de branches, kan een autoverkoper niet zomaar een keuken verkopen, net zoals een keukenman niet de taal van autosales spreekt.”

Wilt U inspiratie opdoen bezoek dan.........

Onze pilot vestiging:

Autobedrijf ¨De Dijk Enkhuizen¨ hier zijn samengebracht de automobielen van het merk Renault, Scootmobielen en nu ook Keukens. Een mooi voorbeeld zoals wij dat voor ogen hebben. Maak een afspraak dan informeren wij u graag aan de leestafel over de mogelijkheden.

  Voorbeeld ¨Cars & Kitchens  
De Dijk Leestafel


De Dijk lege showroom
Wat te doen met nog meer vrije showroom ruimte
Lees meer

Copyright © 2016 Cars & Kitchens Europe. Alle rechten voorbehouden.