google88329619770a1c27.html

Met de nieuwe producten van NOBILIA ziet jouw keuken er nóg beter uitComplete Nobilia keukens voor een zo scherp mogelijke prijs.

NOBILIA Keukens

Complete Nobilia keukens voor een zo scherp mogelijke prijs. Niet voor niets staan wij bekend als één van de meest voordelige Nobilia keukenspecialisten van Nederland.

Nobilia is de en meest geavanceerde keukenfabrikant ter wereld. Doordat Nobilia 2600 keukens per dag produceert die over de gehele wereld bij duizenden verschillende klanten geleverd worden moet de kwaliteit perfect zijn. Als de kwaliteit niet perfect is, is het voor Nobilia niet goed genoeg. Bij de geringste kwaliteitsfout moeten zij over de gehele wereld bij duizenden verschillende keukens het probleem oplossen.... en dat is iets wat Nobilia absoluut wil voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen.
Nobilia test elke Nobilia keuken dan ook op een minimale levensduur van 15 jaar. Oftewel minimaal 15 jaar onbezorgd kookplezier!

KEUKEN SPECTRUM

Keukenjournaal_2016 (1)

Het typenoverzicht laat u de belangrijkste typenvarianten zien, op basis waarvan u uw eigen keuken kunt samenstellen.

NOBILIA Keukenjournaal

VORMGEVING

En met onze nieuwe kleuren, decortypes en houtimitaties wordt het plannen van een keuken puur inrichtingsplezier. (Design 2019)

NOBILIA Modellen
Samenstelling

De NOBILIA Keuken online ontwerpen.

Keuken samenstellen online